Kerst

De donkere dagen zijn weer aangebroken en we kunnen nu echt weer over kerst gaan nadenken. We maken ons huis weer gezellig en sfeervol met lichtjes en mooie kerst versiering. Ook Peri is volop met kerst bezig. De olielampjes zijn erg sfeervol voor de kerst. Maar we hebben ook echte kerst decoraties zoals sterren, decoratieve bomen en sterren met lichtjes erin.

Onze kerst decoratie kan overal

We proberen voor kerst altijd wat verrassende andere producten aan te bieden dan de rest van het jaar. We zijn ons bewust dat ook de winkels alles decoratief wil maken voor de kerst. We hebben dan ook meer decoratieve producten. Ze kunnen dus niet alleen verkocht worden maar ze zijn ook erg bruikbaar om de eigen winkel en etalages aan te kleden. Verder is ons assortiment een uitstekende keuze om met kerst cadeau te geven. Onze accessoires zijn exclusief en bijzonder om iemand cadeau te geven. Het is zeker iets bijzonders wat je niet bij velen in huis gaat vinden.

Kerstgeschenken voor bedrijven

Heeft u een groot bedrijf en bent u opzoek naar kerstgeschenken voor medewerkers of klanten? Wij bieden voor u cadeaugeschenken. Iets unieks voor de kerst is altijd leuk om te krijgen.

Feestdagen bij PeriDesign

PeriDesign heeft met de feestdagen altijd iets verrassends op het programma. Niet alleen met kerst maar ook met Pasen bijvoorbeeld. We zijn er echt op uit om kleine verschillen een grote beleving neer te zetten. Die helemaal bij de sfeer past van dat moment.

Stel een Oplopende Directie in
 • Cushion Noel white 30x50 cm

  Cushion Noel white 30x50 cm

  Article 7008
 • Cushion Noel black 30x50 cm

  Cushion Noel black 30x50 cm

  Article 7007
 • Cushion Deer white 45x45 cm

  Cushion Deer white 45x45 cm

  Article 7006
 • Cushion Deer black 45x45 cm

  Cushion Deer black 45x45 cm

  Article 7005
Stel een Oplopende Directie in