Geschenken

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor een jarige, of bijvoorbeeld voor iemand die onlangs in een nieuwe woning is getrokken. PeriDesign biedt verschillende soorten geschenken aan. Zo vind je altijd een geschenk die bij je wensen en de smaak van een ontvanger aansluit! Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een stijlvolle olielamp met een mooie vaas. Door zelf een boeketje in de vaas te stoppen is het geschenk compleet!

Lees meer

Overigens zijn onze geschenken niet alleen voor particulieren interessant. Ook bedrijven kunnen interesse hebben in onze geschenken. Zij kunnen de geschenken bijvoorbeeld gebruiken als eindejaarcadeau voor hun medewerkers of zakenpartners. Daarbij kan het leuk zijn om jarige medewerkers met een kleinigheidje, zoals een leuke woonaccessoire, te verassen. Of wat te denken van de geschenken die je in een goodybag kunt stoppen? Een goed voorbeeld van zo’n cadeautje is een mooie balpen.

Leuke relatiegeschenken voor je organisatie

Zoals reeds beschreven bieden wij onder meer relatiegeschenken aan. Doordat wij als groothandel opereren, kunnen we je een zeer scherpe prijs aanbieden voor deze relatiegeschenken. Zo heb je niet alleen een origineel cadeau voor medewerkers en zakenpartners, maar ook nog eens een zeer voordelig cadeau! Je kunt uit verschillende soorten cadeaus voor medewerkers kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas, een leuke schaal of een klok voor aan de wand. Nog origineler maak je het, wanneer je verschillende vormen van woondecoratie met elkaar combineert. Zo kun je de schaal combineren met een aantal kaarsen of kleine plantjes.

Groot assortiment aan cadeaus

PeriDesign heeft een luxe assortiment, waarin een groot aantal originele cadeaus aangeboden worden. Het assortiment van PeriDesign gaat met de laatste trends mee en is ieder seizoen anders! Zo vind je altijd geschenken die aansluiten bij het seizoen waarin je deze aan kennissen, vrienden of medewerkers wenst te geven. Dit zorgt er daarbij voor dat de collectie afwisselend en exclusief blijft. De geschenken die je in ons assortiment vindt zijn van een bijzonder hoge kwaliteit. Zo wordt voorkomen dat de geschenken snel beschadigd raken. Daarbij worden alle geschenken met zorg geselecteerd. Niet alleen moeten onze producten van een hoge kwaliteit zijn, ook heeft de verpakking een luxe uitstraling. Het is vanzelfsprekend leuk om de verpakking te combineren met een persoonlijk berichtje.

Verschillende soorten geschenken

Geschenken die wij aanbieden zijn te vinden onder de menu koppen: Onze woondecoratie en Aanbiedingen. Deze categorieën beschikken over verschillende subcategorieën, om ons complete aanbod aan geschenken overzichtelijk te houden. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor schalen, vazen, bureauaccessoires, beeldjes van cement, onderzetters en kussens.


Meer weten over onze geschenken?

Ben je benieuwd welke geschenken PeriDesign aanbiedt? Kijk eens rond in ons assortiment, om te zien welke mogelijkheden je hebt. Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, om geadviseerd te worden over leuke cadeaus voor je medewerkers, zakenpartners of kennissen. Wil je bijvoorbeeld een groot aantal geschenken van PeriDesign afnemen? Of ben je geïnteresseerd in een combinatie van geschenken, die gezamenlijk moeten worden ingepakt? Wij vertellen je hier graag meer over!

Een winkel zoeken waar onze geschenken te koop zijn? Bekijk de dichtstbijzijnde winkel waar PeriDesign geschenken te koop zijn in onze store locator.