PeriDesign is een groothandel in woondecoraties

PeriDesign wil zich onderscheiden door verrassende woondecoraties. Iedere keer opnieuw als wij u onze collectie bieden zult u verrast zijn. De collectie bestaat voornamelijk uit tafeldecoraties zoals vazen, potten, schalen, bijzondere objecten, olielampen etc. Af en toe hebben we iets geheel anders aan de collectie toegevoegd dat misschien niet direct verwacht wordt. Wat dat is? Dat is een verrassing. De bijzondere woondecoraties zijn absolute eyecatchers. De woondecoraties van PeriDesign zijn een upgrade voor uw assortiment. Wij als groothandel in woondecoraties vinden het belangrijk om een exclusief assortiment aan te bieden met veel variatie.


Hoe selecteren wij onze woondecoraties?

De collectie wordt met zorg samengesteld in samenwerking met onze designers. Daarbij wordt vooral gelet op de prijs en kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit.


Waarom PeriDesign kiezen als uw groothandel in woondecoraties?

Onze klanten mogen een goed product verwachten. Als groothandel in woondecoraties luisteren we ook naar de wensen van onze klant. Dus naar u! Wij kiezen voor een duurzame relatie. Als groothandel is het van belang de klant juist te informeren en een persoonlijk verkoopadvies te kunnen bieden.


PeriDesign, de groothandel in woondecoratie