Peridesign

De groothandel in woonaccessoires! PeriDesign is importeur en designer, die bijna 25 jaar op de markt is.

Historie

Periglass is destijds begonnen met meester glasblazers in Nederland. Zij beheersten de kunst prachtige objecten van glas te blazen aan de oven, maar ook het maken van olielampjes behoorden tot die kunst. Die olielampen zijn in meerdere uitvoeringen, weer helemaal terug in de collectie.

Periglass, tegenwoordig PeriDesign by Periglass, is sinds 2000 gevestigd in Oosterhout, maar is haar groothandel home decoratie in Made begonnen, onder de rook van Breda. Per-i, kortom Peri, is een afkorting en samenvoeging van PERfect Interior.

PeriDesign

Perfect interieur is waar we aan werken, dàt is onze uitdaging, woondecoraties die voor jou een perfect interieur creëren. Voor haar inspiratie en designs werkt zij samen met een aantal ontwerpers. Door een aardig inzicht in toekomstige behoeften qua ontwerp en vorm, kan PeriDesign steeds de collectie op topniveau houden. Natuurlijk ook door goed te luisteren naar klanten in de diverse branches als de meubels en woonaccessoires, hippe cadeauartikelen, horeca en bloemen. De collectie is voortdurend in beweging, dit is ook nodig om interessant te blijven. Momenteel kunnen we de woondecoraties indelen in:

  • handgemaakte vazen van keramiek
  • mond geblazen glazen vazen
  • glazen olielampen voor binnen en buiten
  • groot fruit als kersen en appels, ook van keramiek;
  • leren fauteuils met roestvrijstaal in diverse designs en stoere buizenframes

Kortom een lifestyle home collection

 

Productie

Inmiddels is de productie verplaatst van Nederland naar het Verre Oosten. We houden daar de productie nauwlettend in de gaten. Vooral nieuwe objecten worden altijd eerst door ons volledig begeleid. De functie van groothandel home decorations is niet alleen zorgen dat de door u uitgezochte luxe woonaccessoires snel en netjes geleverd worden, maar er zeker ook voor te zorgen dat deze stijlvolle designs er perfect uitzien. Door de jarenlange band met, bijvoorbeeld de producent van het keramiek, weet men welke eisen door ons gesteld worden aan de kwaliteit en dat resulteert in een top product.


Kwaliteit

Periglass doet er alles aan om de ontwerpen en objecten zo goed mogelijk te verpakken, maar ook de prijs in de gaten te houden teneinde een product te kunnen aanbieden dat zijn prijs volledig waard is. De website ondersteund online al de PeriDesign lifestyle woondecoraties. Je kan onder de verschillende rubrieken bij “products” de home & styling collection via de foto’s bekijken. Eenmaal jouw gegevens ingevuld, kan je ook de prijzen zien. Uiteraard is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel verplicht.


Groothandel

Een groothandel voor je interieur accessoires is niet alleen een groothandel, maar zeker ook een inspiratie voor de startende ondernemer. In de permanente showroom in Oosterhout staan alle artikelen gepresenteerd van paaseieren tot kerstballen en van onderzetters tot luxe leren fauteuils. Als in een cash and carry kan je meteen de accessoires meenemen indien gewenst.

Favoriete producten