Onze woondecoratie

Het interieur in huis is niet compleet zonder gezellige woondecoratie! Denk bijvoorbeeld aan een mooie olielamp voor op tafel, een kandelaar voor tijdens het diner, enzovoorts. In ons assortiment bieden wij verschillende vormen van woondecoratie aan. Niet alleen is onze woondecoratie geschikt voor particulieren, ook zakelijke partijen helpen wij graag verder. Heb je bijvoorbeeld een restaurant of andere horecagelegenheid? In dat geval is een gezellige woondecoratie onmisbaar. Je wilt je restaurant immers op een knusse, sfeervolle manier aankleden, zodat bezoekers zich op hun gemak voelen.

Lees meer

Het fijne aan veel van onze vormen van woondecoratie is dat deze elementen zowel binnen, als buiten gebruikt kunnen worden. De olielampen zijn bijvoorbeeld niet alleen leuk voor op een tafel in huis, maar kunnen ook op je terras goed van pas komen. Niet alleen zorgen de olielampen voor een gezellige verlichting van je tafel, ook stralen ze warmte uit. Lekker voor als je tot laat op de zomeravond buiten wilt kunnen blijven zitten!

Verschillende vormen van woondecoratie

Woondecoratie wordt bij ons in verschillende soorten aangeboden. Zo bieden wij onder meer olielampen, stijlvolle schalen, klokken, vazen, potten, kandelaars en fotolijsten aan. Ook voor complete meubelstukken, zoals een ontspannende fauteuil, kun je bij ons terecht. Door verschillende vormen van woondecoratie met elkaar te combineren, kun je van je woning een heel gezellige en knusse ruimte maken. Zo wordt je huis een echt thuis! Datzelfde geldt voor een bedrijfspand, die je met deze vormen van woondecoratie op een knusse, huiselijke manier in kunt richten.

Leuke woondecoratie voor aan de wand

Heb je een kale, witte muur in huis? Vaak blijkt het behoorlijk lastig te zijn om een dergelijke wand op te vrolijken. Wij bieden verschillende wandaccessoires aan, die je hierbij kunnen helpen. Zo kun je in plaats van een behangetje, een mooie klok gebruiken om je kale muur op te fleuren. Of wat te denken van een fotolijst met de mooiste foto’s van je kinderen of partner? Een fotolijst maakt je muren veel persoonlijker en breekt daarbij het kale van de witte wand. Ook bieden wij schilderijen aan, die zeer geschikt zijn voor horecagelegenheden. Voor horecagelegenheden en bedrijfspanden zijn fotolijsten minder geschikt, waardoor een schilderij een goed alternatief is.

Tip: hang meerdere fotolijstjes boven elkaar! Zo kun je een mozaïek van foto’s creëren, wat je kale wand een speelse uitstraling geeft. Je kunt in plaats van foto’s van je kinderen ook losse kleuren of bijvoorbeeld natuurfoto’s gebruiken.

Woondecoratie voor op tafel

Als restauranthouder vind je het niet alleen belangrijk dat je wanden een vrolijke look hebben. Ook je tafels moeten er gezellig uit komen te zien! Doordat het meubilair in een horecagelegenheid van zichzelf vaak niet heel gezellig is, kan het leuk zijn om woondecoratie op de tafels te gebruiken. Zoals eerder omschreven kan een olielamp je helpen bij het verbeteren van de sfeer in je pand. Ook het gebruik van een mooie schaal met bijvoorbeeld een klein plantje draagt bij aan de sfeer! Andere mogelijkheden die we bieden zijn een kandelaar en bijvoorbeeld fruitdecoratie.