Potten

Potten zijn te vinden in elk interieur of tuin. Het zijn accessoires die zowel binnen als buiten veel gebruikt worden. Ook PeriDesign heeft potten ontworpen voor binnen en buiten.

Kwaliteit pot

PeriDesign eist hoge kwaliteit aan de potten. Deze handgemaakte PeriDesign potten worden door professionals gemaakt. Alle potten zijn waterdicht. De potten zijn ook duurzame producten. Vaak kiezen we voor recyclet glas of materialen die weinig bewerkt zijn. PeriDesign is voorzien van een diversiteit aan potten. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze exclusiviteit en luxe uitstralen. Peri kiest voor haar potten voornamelijk materialen als glas en keramiek.

Chique en stoere en potten

Bij het kopen van een pot moet er rekening gehouden worden waarvoor de pot bedoeld is. Is deze bedoeld als accessoire in huis of wordt de pot gebruikt als bloempot. De potten van PeriDesign zijn ruim inzetbaar. De potten zijn van stoer en robuust naar chique en eigentijds.

Waar kan je de pot kopen?

We hebben verschillende verkooppunten binnen en buiten Nederland. Deze zijn allemaal vindbaar op de store locator.

Potten ontwerpen

Perdesign ontwerpt haar eigen potten. We willen een bijzonder en verrassende pot neer zetten. Die gekleurd zijn in de kleuren van nu. Ze zijn sfeervol en maken het huis gezellig.

Stel een Oplopende Directie in
 • Prime wit

  Prime wit

  Article 1949
 • Prime Pot

  Prime Pot

  Article 1925
 • Groen Leaf pot

  Groen Leaf pot

  Article 1909
  Temporarily unavailable
 • Open flower pot

  Open flower pot

  Article 1903 - 1904
 • Smart Gold

  Smart Gold

  Article 1622 - 1623 - 1624 - 1625 - 1626- 1627
 • Pot Jeans small Dia. 29 cm

  Pot Jeans small Dia. 29 cm

  Article 1584
Stel een Oplopende Directie in