Schalen

Een woning zonder stijlvolle accessoires is niet compleet! Met alleen meubelstukken lukt het vaak namelijk niet om een gezellige sfeer te creëren. In ons assortiment vind je verschillende vormen van woondecoratie, die je kunnen helpen bij het verbeteren van de sfeer in huis. Een goed voorbeeld van deze woondecoratie is een prachtige, glazen schaal voor op tafel. Wij bieden echter niet alleen schalen voor op tafel aan. De schalen kunnen bijvoorbeeld ook op een kast of op de grond geplaatst worden! Combineer de schalen met leuke bloempotjes, of plaats hier kaarsenstandaards op.

Lees meer

Naast het gebruik van schalen in woningen, kunnen de schalen ook voor horecagelegenheden interessant zijn. Horecagelegenheden kunnen tafels van meer sfeer voorzien door hier een kleine schaal op te plaatsen. Daarbij wordt met een schaal voorkomen dat de tafel beschadigd raakt, als je bijvoorbeeld kaarsen op de schaal gebruikt.

Stijlvolle glazen schalen kopen

Vaak kiest men voor een glazen schaal in huis. Het fijne aan onze glazen schalen is dat deze modellen een rustige, strakke uitstraling hebben. De transparante kleur van deze schalen maakt dat het contrast met meubelstukken niet te groot wordt. Denk aan een combinatie van een houten tafel met een glazen schaal. Een te groot contrast zou je ruimtes een rommelige uitstraling kunnen geven. Dit wil je vanzelfsprekend voorkomen! Datzelfde geldt voor het gebruik van moderne glazen schalen binnen horecagelegenheden. Een ander voordeel aan glazen schalen is de mogelijkheid om deze met vrijwel iedere andere vorm van woondecoratie te combineren. Tijdens de Kerst leg je bijvoorbeeld kerstballen op de schalen en in de zomer combineer je de schalen met vrolijke, kleine plantjes.

Een witte schaal voor in huis

Naast de glazen schalen die wij in ons assortiment aanbieden, bieden we ook verschillende gekleurde modellen aan. Kies bijvoorbeeld voor een witte schaal met een kleine rand aan de zijkant. Je kunt deze witte schalen zowel in een modern, als in een klassieker interieur gebruiken. Het patroon in de omranding van deze witte schalen geeft dit model een speels tintje! Net als de glazen schalen zijn ook deze witte schalen met verschillende andere vormen van woondecoratie te combineren. Het is onder meer leuk om kleine cactusjes op de schaal te plaatsen, of om de schalen te vullen met mos en kleine takjes. De witte schalen zijn gemaakt van keramiek, waardoor deze goed bestand zijn tegen vocht. Daarbij wordt er bij de productie van onze schalen sterk gelet op de kwaliteit hiervan.


Schalen kopen van PeriDesign

Het bestellen van witte schalen van keramiek of glazen schalen is bij PeriDesign heel eenvoudig. Mocht je vragen hebben over onze schalen of meer willen weten over woonaccessoires waarmee de schalen te combineren zijn, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van advies! Ook voor het bestellen van andere woonaccessoires die je met deze schalen kunt combineren, kun je bij PeriDesign terecht. Voor welke combinatie van woonaccessoires kies jij om je woning gezelliger te maken?

Ben je benieuwd naar waar de schalen te koop zijn? Bekijk de dichtstbijzijnde winkel waar PeriDesign schalen te koop zijn in onze store locator.

Stel een Oplopende Directie in
 • Golf Stone

  Golf Stone

  Article 2110 - 2111 - 2112
 • Florent

  Florent

  Article 1984 - 1985 -1986
 • Sea Jewel

  Sea Jewel

  Article 1981 - 1982
 • Pure plate

  Pure plate

  Article 1947 - 1948
 • Glass plate diam. 32 cm

  Glass plate diam. 32 cm

  Article 1687
 • Smart Gold

  Smart Gold

  Article 1622 - 1623 - 1624 - 1625 - 1626- 1627
 • Clear glass Bowl Ø 35

  Clear glass Bowl Ø 35

  Article 1612
 • Clear bowl on foot Ø 30 cm

  Clear bowl on foot Ø 30 cm

  Article 1611
Stel een Oplopende Directie in